Certifikácia Slow Food všetkým organickým olejom Tenuta Manelli - Slow Food je veľká medzinárodná nezisková organizácia, ktorá sa zaviazala dávať potravinám správnu dôležitosť, rešpektovať tých, ktorí ich vyrábajú a propagovať typické produkty niektorých území a výrobcov. Jej cieľom je zabezpečiť, aby každý poznal a ocenil dobré jedlo: dobré pre tých, ktorí jedia, pre tých, ktorí pestujú a pre životné prostredie. Neziskové združenie, bolo založené v roku 1989 s cieľom čeliť šíreniu kultúry rýchleho občerstvenia a zániku miestnych tradícií stravovania. Pracuje na tom, aby si ľudia uvedomili, že naše rozhodnutia týkajúce sa výživy ovplyvňujú celý systém. Pre Slow Food je kvalitné jedlo právom každého, a preto je každý z nás zodpovedný za ochranu dedičstva biodiverzity, kultúry a vedomostí, ktoré robia z jedenia jeden zo základných pôžitkov existencie.
Dubai Olive Oil Competition 2022
Tri zlaté medaile získali olivové olej Graziolina, i Ciccini a Lillino na medzinárodnej súťaži organických a neorganických extra panenských olivových olejov v Dubaji.
Olive Japan 2022
Zlatá medaila (Lillino) na medzinárodnej súťaži extra panenských olivových olejov Japonsko 2022 od asociácie japonských someliérov.
Premio BIOL NOVELLO 2021
Extragold Medal (Graziolina, i Ciccini a Lillino) na medzinárodnej súťaži vyhradenej pre organické (bio) extra panenské olivové oleje organizovaná Biol Italia - združením talianskych ekologických výrobcov.
Gambero Rosso
Ocenenie „DVA ČERVENÉ LISTY“ (I CICCINI) a „DVA LISTY“ (GRAZIOLINA a LILLINO) od sprievodcu Oli d'Italia 2022 od Gambero Rosso - Gambero Rosso S.p.A. je talianske vydavateľstvo, ktoré sa špecializuje na enogastronómiu prostredníctvom vydávania sprievodcov, televíznych vysielaní, školení, mesačníka, dennej webovej stránky, digitálneho týždenníka o vinárskom hospodárstve, webovej televízie a rôznych mobilných aplikácií.
Associazione Italiana Sommelier
Výber najlepších apúlskych extra panenských olivových olejov 2022 (Graziolina a Lillino) – ocenenie asociácie talianskych someliérov.
.