Ďalšie informácie
Hmotnosť | 1 kg |
---|
29,00 €
Organoleptické vlastnosti:
Farba: intenzívna rubínovo červená
Vôňa: po lieskovcoch, s odtieňmi červeného ovocia, ktoré pripomínajú vinič
Chuť: jemná, zamatová, plná a lahodná
Gastronomická kombinácia: grilované mäso, pikantné ovčie syry, dobre ochutené rybie polievky
Teplota podávania: 18 – 20 °C
Popis:
Odroda hrozna: Negroamaro
Výrobná oblasť: Apúlia – Salento
Povaha pôdy: vápenec krasového pôvodu bohatý na oxidy železa a hliníka (červené zeminy typické pre Salento), ktoré dodávajú pôde teplo
Vinifikácia: Po rozdrvení sa hrozno podrobuje macerácii 15 – 20 dní. Následne, po scedení a vylisovaní, sa fermentuje iba voľnobežný mušt za pomoci vybraných enzýmov v termoklimatizovaných tankoch pri teplote 22 – 23 °C. Na konci fermentácie, po vykvasení, sa nové víno prvýkrát zleje a prefiltruje.
Alkohol: 14,50 %
Zrenie: v dubových sudoch
Hmotnosť | 1 kg |
---|
Tento produkt môžu ohodnotiť len prihlásení zákazníci, ktorí si ho kúpili.
Recenzie
Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.